Hvis du har stilt deg selv ett av disse spørsmålene, er du på rett sted:

 

«Hvordan kan jeg skaffe flere kunder?»

«Hvordan lager jeg en digital strategi?»

«Hvordan skal jeg klare å holde meg teknisk oppdatert når jeg har det så travelt?»

«Hvordan bli mer synlig på nett?»

«Hvordan kan jeg sikre at min virksomhet forblir lønnsom?»

«Hvordan sikrer jeg nettsidene i forhold til GDPR?»

«Hva skal jeg velge av teknologi og løsninger?»

Vi er her for å hjelpe deg og din virksomhet til å lykkes

Er du ikke helt fornøyd med nettstedet ditt? Eller savner du funksjonalitet på nettsiden?

Bruk kreativiteten til å bygge dine premium nettsider eller velg mellom 101 profesjonelle nettstedoppsett – totalt 753 sideoppsett. Bygg på med nettbutikk, e-læring eller prosjektplattform.

Følg våre sjekklister, så oppnår du bedre konvertering, høy ytelse og får et sikkert nettsted.

Hvis du ikke blir fornøyd så gir vi deg 1000,- kroner og anbefaler deg til en konkurrent.

Et utvalg av vår kompetanse

Produktivitet

GTD, pomodoro teknikken, The One Thing, prosjektverktøy, alle slags apper og systemer, sjekklister, notatblokker og post-it lapper, vi har gått i dybden og prøvd det meste.

Behov og metodikk er forskjellig for alle mennesker. Det vi har til felles er at vi lever i en verden med nesten ubegrenset informasjon. Det kan bli overveldende.

Vi kan tilby rådgivning om teknikker som kan hjelpe deg med å sortere oppgaver, informasjon og gi deg bedre arbeidsflyt.

Profitt

Det er dessverre mange virksomheter som går under og må gi opp. I mange tilfeller er det en eier med en drøm som må se all innsats forsvinne foran øynene. Slik skal det ikke være.

Vi har utviklet et svært enkelt system som sørger for at en virksomhet blir lønnsom og setter av profitt fra første inntekt. Det høres kanskje ut som eventyr, men dette fungerer i praksis både for små og store virksomheter.

Det handler helt enkelt om å gjøre som dine bestefedre, å sette av midler på hylla i forskjellige bokser, hvor hver boks er ment å fylle et formål. I dette tilfellet lønn, profitt, utbytte osv. Vi benytter dette systemet selv.

WordPress

Profesjonell bruk av WordPress siden 2015.

Multisite er vår spesialitet.

Internt er kompetansenivået superbruker med et snev av webutvikler. Vi fikser det meste innen WordPress og støtter oss på spesialister når vi står fast.

Konverteringsoptimalisering - CRO

Conversion rate optimisation er en stigende trend. Vi har studert dette inngående og har allerede en del strategier på plass.

Dette er kort sagt en vitenskapelig metode for å måle små endringer som gir bedre inntjening. Konvertering bør være et satsingsområde hvis du ønsker å forbedre inntjening.

Foreløpig tilbyr vi en enkel optimalisert mal for ditt nettsted, et rammeverk for hva som bør stå hvor og hvilket innhold du bør tenke på.

Effektivitet

Effektivitet handler om smarte valg. Det handler ikke om å presse flere timer inn i en endeløs rekke av arbeidsoppgaver, men heller å frigjøre din dyrebare tid slik at du kan bli mer kreativ, tenke på strategier og leve med mindre stress.

La oss ta 80/20 regelen. Det faktum at 20 % av din innsats skaper 80% av resultatene og 80 % av din innsats skaper kun 20% av resultatene er nesten uten unntak en slags universell regel. Hvis du klarer å finne dine 20% og blokke av tid til å jobbe med dem, vil det skape resultater. 80% av oppgavene blir ikke borte, men du vil raskere oppnå resultater og bli flinkere til å sortere viktige oppgaver fra «haster».

Vi jobber med slike teknikker og kan bistå deg i å bli mer effektiv på forespørsel.

Markedsføring

Inbound marketing sertifisering fra Hubspot. 

Bred erfaring siden 2005 i bruk av digitale plattformer for markedsføring.

Oppnår gode resultater innen betalt digital markedsføring (PPC).

Strategi

Flere år med inngående studier fra mange anerkjente kilder har resultert i en solid database for digital strategi.

For å komme hit har vi også studert og praktisert produktivitet, effektivitet og automatisering. 

Webutvikling

Vi samarbeider med de fremste utviklerne i Ukraina gjennom virksomheten Impressit. Vi kan tilby en lang rekke tjenester for proptech, startups, transport og mobility. 

Vi arbeider innen de mest utbredte og nyeste rammeverkene som React, Vue.js, Angular og PHP; Symfony og Laravel. Versjonskontroll via Git. Vi tilbyr flere på forespørsel. Ta kontakt for en hyggelig prat om dine muligheter.

Strategi

Å tenke strategisk er en evne som kan læres. Vi praktiserer livslang læring og studerer mennesker og virksomheter som er eksepsjonelle i hva de gjør.

Strategi er også det viktigste verktøyet for styret i en virksomhet. Å kunne lede an og styre skipet gjennom et mer og mer volatilt farvann, krever i noen tilfeller raske og veloverveide avgjørelser. Hvordan gjør man dette?

Vi tror på systematikk, tilstrekkelig informasjon og en styrt tankeprosess. Gjennom flere år har vi utviklet et system som sørger for vurdering av en sak fra flere sider og fra flere forhold.

Tekstproduksjon

Vi har inngående kunnskap om hvordan tekst påvirker mennesker. En overskrift er ikke bare en overskrift. Det ligger mye forskning og psykologi bak å skape en perfekt tekst.

Dette er teknikker vi har studert oss opp på og benytter daglig.

Automatisering

Med dagens teknologi, maskinlæring, kunstig intelligens og systemer som snakker sammen, er det lettere enn noen gang å automatisere.

Utfordringen ligger i å legge en god strategi for dette. Og vite hvilke muligheter de forskjellige systemene tilbyr hver for seg og samlet. Vi jobber med dette på daglig basis.

Kundeservice

Vi har flere års erfaring i å tjene andre menneskers behov. Vi lytter til dine ønsker og kan bidra med strategi og løsninger som hjelper deg til bedre inntjening.

Vårt mål er fornøyde kunder, og for å nå dette har vi som målsetting at ingen henvendelse skal forbli uløst.

Chris Nerdal

Chris Nerdal

Grunnlegger av Basetribe.

Styreerfaring. Jeg forenkler komplekse system. Utvikler strategi og arkitektur for digitale flater. Effektiviserer arbeidsmetoder og kommunikasjon. 

Aksept

Kontakt oss

Nesveien 287, 3158 Andebu

955 22 312

1. Vi vurderer henvendelsen og kontakter deg innen 24 timer.

2. Legg ved telefonnummer hvis du ønsker å bli ringt tilbake.

3. Hvis det haster, ring oss!

p

Offentlig informasjon om virksomheten

Basetribe AS, Nesveien 287, 3158 Andebu, Norge

Foretaksregisteret NO 915 111 432 MVA

[email protected]

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med ekomloven.

Ved at du fortsetter å bruke Basetribe.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Alle rettigheter © Basetribe AS