Digitale tjenester for virksomheter

Utviklertjenester fra Ukraina.

Gjennom vår samarbeidspartner Impressit, kan vi tilby utviklertjenester i et bredt spekter. Vi garanterer svært høy kvalitet og du kan benytte oss som mellomledd hvis ønskelig. Ta kontakt med oss for å diskutere prosjektet ditt, så finner vi den beste løsningen i samarbeid med deg.

Digital markedsføring - Google Ads.

Vi kan tilby smart annonsering med vår vekststrategi for små og mellomstore bedrifter.

Profesjonelle nettsider.

Vi kan tilby profesjonelle nettsider til din virksomhets behov. Vi bygger ferdige oppsett innen områdene elæring, prosjektstyring og ren nettside. Du kan velge et område eller en kombinasjon av flere eller bygge på senere. Stikkordet er fleksibilitet og enkelhet for din virksomhet.

Smart annonsering via Google Ads

7 grunner hvorfor små virksomheter bør bruke Ads.

  • 1. Ingen minimum investering 100% 100%
  • 2. Du betaler kun for resultatet (f.eks pr. klikk) 95% 95%
  • 3. Annonsene vises når en kunde er klar til å kjøpe 100% 100%
  • 4. Annonsene vises på geografiske steder du velger 95% 95%
  • 5. Engasjerer dine målkunder på f.eks YouTube 95% 95%
  • 6. Hjelper deg med søkemotoroptimalisering 100% 100%
  • 7. Innebygd måling for tilbakebetaling av din investering 100% 100%

Vi jobber tett med deg for å nå dine mål for din virksomhet. Når du velger denne fremgangsmåten, vil du raskt se muligheter i flere kanaler og kan utvide din rekkevidde og effektivisere din markedsføring.

Ved å benytte velutviklede strategier og teknikker, kan vi spisse din målretting slik at du får mest mulig ut av hver krone du bruker. Vi kjenner til fallgruvene og hva som får dine kunder til å velge deg.

u

Visste du at?

Du kan vise annonser på utvalgte nettsted?

På bestemte tider av døgnet?

Begrenset geografisk?

Rettet mot personer med visse interesser?

Og alder/ kjønn?

Og om annonsen skal vises på mobil, nettbrett eller pc?

Og at responsive annonser tilpasses personene som ser dem?

Google Ads har rekkevidde

Du når verdens største nettverk av potensielle kjøpere. Google har tilgang til premium annonseplass og det er billigere enn du tror.

Vi kan nevne YouTube, Gmail, Google søk, smart tv, apper og millioner av nettsteder samt samarbeidspartnere på søketjenester.

Kombinér dette med vår smarte remarketing strategi, og du vil begynne å se resultater innen 4-6 uker.

E

Vi setter opp alt for deg

Du får en kampanjekonto hos Google hvor alt settes opp og optimaliseres.

Hvis du ønsker noe mer avansert kan vi koble ditt nettsted til et nettverk som består av Tag manager, Analytics, Ads og evt. Search Console og Optimize hvis ønskelig.

Vi kan også utføre og sette opp A/B testing via Ads og Optimize.

Vi overvåker og gjør kontinuerlige forbedringer på abonnementsbasis.

Du har 100% eierskap til alle data og systemer.

Eksempel på annonsepakke for små virksomheter.

15 tekstannonser

100+ søkeord

Ferdig satt opp i Google Ads

Priser fra kr 5.000,- ekskl. mva. for oppstart

Abonnement på administrasjon og optimalisering av annonsekonto: fra kr. 750,- pr mnd. ekskl. mva.

Aksept

Kontakt oss

Nesveien 287, 3158 Andebu

955 22 312

1. Vi vurderer henvendelsen og kontakter deg innen 24 timer.

2. Legg ved telefonnummer hvis du ønsker å bli ringt tilbake.

3. Hvis det haster, ring oss!

Slik booster du ditt nettsted!

U

La kundene finne deg

Søkemotoroptimalisering gjør nettsted ditt mer tilgjengelig. Folk søker etter løsninger og du gir dem svaret. SEO er enkelt å komme i gang med hos oss. Vi har også premium SEO løsninger for deg som krever det beste.

Analyse gir svar på dine spørsmål

Vi kan knytte ditt nettsted til Google Analytics. Anbefales for å lære mer om trafikken din. Selv om du ikke trenger Analytics med en gang, vil historiske data komme til nytte senere.

Hastighet gir resultater

Raske nettsider er viktig for besøkendes oppfatning av brukervennlighet. Det er en sterk rangeringsfaktor hos søkemotorer. Vi benytter Kinsta som er en av verdens best rangerte webhosting leverandører.

Utforsk også våre produkter tilgjengelig på Ailearn.no

Fulladministrert nettsted.

Få bedre konvertering på nettstedet ditt. Bygg nettstedet selv med brukervennlig blokkbygging. Ingen tekniske krav til koding. Start kreativt eller bruk en profesjonell mal. Alle nye nettsteder får et forslag av oss på CRO – konverteringsoptimalisering.

Ekstra funksjonalitet.

Utvid nettstedet ditt med læreplattform eller et visuelt prosjektverktøy. Få bedre inntjening, mer funksjonalitet og skaperglede med profesjonelle verktøy. Vi garanterer at du kan gjøre det meste selv.

WordPress Multisite

Ditt eget nettverk for din virksomhet. Lag egne nettsteder i nettverk for avdelinger, språk, funksjoner, intranett eller blogger. Du sparer mye tid og ressurser på å administrere nettverket under ett med multisite.

AiLearn har gjort det mulig for meg å bygge opp mine nettsider uten bruk av utviklere og kostbare løsninger.

Finn Hugo Zahl, Daglig leder, P2P Rent AS

Oppfølging er fantastisk og det er derfor ingen sak å være «ny» i jobben med hjemmeside og nettbaserte kurs. Utfordringer løses også raskt og vi kan fokusere mer på faktisk innhold enn det tekniske rundt drift av slikt system.

Håvard Lund, Event Medics

Ailearn funksjonalitet.

Maskinlæring og kunstig intelligens.

Noe av programvaren vi bruker er basert på maskinlæring og kunstig intelligens. Vi tester fortløpende ny programvare og tredjeparts løsninger som baserer seg på dette.

AIs fremtid vil bli bygget på mer enn teknologi. Dette vil være en kollektiv innsats, like avhengig av verktøy, informasjon og et felles ønske om å få en positiv innvirkning på verden.

Vi benytter kun programvare som er sikker og tilfører en nytteverdi. Vi kan nevne Amazon Polly som gir deg mulighet til å lage en assistert opplesing av tekst som brukeren kan spille av fremfor å lese teksten. Perfekt for kurs eller lange artikler.

 

Den mest brukervennlige metoden – blokkbygging.

Vi tilbyr en brukervennlig klikk, dra og slipp metode for å lage ditt innhold. Tenk på bilder og tekst som byggeklosser og nettsiden som et tomt lerret. Som kunde gjør du enkelt endringer selv.

Vi har enkle intuitive blokker basert på Gutenberg og mer spesialiserte blokker fra Divi. Velg det som passer deg best.

Velg blokker fra en liste med ønsket funksjonalitet og flytt dem dit du vil, fyll deretter blokken med innhold som tekst eller et bilde. Du kan lime inn tekst direkte fra Word, Docs, Dropbox m.m. Alt tilpasser seg automagisk!

Konverteringsoptimalisering – CRO.

Et nettsted er ikke lenger statiske sider som genererer nye kunder på automatikk. Folk flest søker etter løsninger på nett. Hvis du ikke kan overbevise søkemotorer og gi et godt svar på brukerens utfordringer i løpet av få sekunder, havner du dessverre bakover i køen. Søkemotorer måler dine nettsider på akkurat dette; besøkendes intensjon målt mot relevans.

For å møte disse utfordringene har vi studert konverteringsoptimalisering inngående og kan levere optimaliserte maler for dette. I tillegg kan vi systematisk forbedre nettsidene dine med a/b testing og se sammenhenger mellom analyse, trafikk, konverteringer og design. Tjenesten er under utvikling.

Ailearn bruksområder.

Nytt nettsted.

Dette er den raskeste måten å etablere et nytt premium nettsted på. Vi tilbyr løsninger som har tatt oss år å optimalisere. Start med det nye twentynineteen WordPress temaet eller velg Divi som har utvidet funksjonalitet og mange designmuligheter. Nettsidene er responsive, det vil si at nettsidene tilpasses enheten de vises på.

Et nettsted kan sees på som ditt digitale butikkvindu. Bruk det aktivt for markedsføring og synlighet. Utvid med mer funksjonalitet på nettstedet når det passer deg. Ailearn byr på mange bruksområder.

Multisite nettverk.

Multisite er en samling nettsteder som alle deler samme WordPress-installasjon. De kan også dele plugin og temaer. De enkelte nettstedene i nettverket er virtuelle sider i den forstand at de ikke har egne kataloger på serveren din, selv om de har separate kataloger for mediaopplastinger i den delte installasjonen, og de har separate tabeller i databasen.

Multisite benyttes ofte for virksomher med flere avdelinger. Hver avdeling kan ha sitt nettsted. Hvis du internasjonaliserer virksomheten kan du klone eksisterende nettsted og oversette dette til flere språk. Du kan også sette opp flere nettsteder i nettverket som tjener funksjoner som nettbutikk, intranett, temasider, prosjektsider eller blogger m.m.

E-læring – profesjonell læreplattform med LMS.

Ønsker du en digital opplæringsplattform for onboarding, intern bruk, dokumentert opplæring, salg av kurs eller lignende?

Vi er profesjonelle på e-læring og LMS (learning management system), og benytter løsninger som reduserer utviklingstiden det tar å lage et kurs. Kan integreres med nettbutikk.

Du kan også integrere en læreplattform i ditt eksisterende nettsted med kun en menylink. Eksempel; kurs.dittnettsted.no. Fordelen er at du ikke trenger å endre struktur på nettstedet ditt, og for brukeren vil de knapt merke at de forlater siden til fordel for en ny plattform.

o

Tilby dine klienter tilgang til prosjektet.

Dette er en flott visuell løsning som dine klienter garantert vil sette pris på. Gi tilgang på prosjektnivå, la klienten laste opp dokumenter, få oversikt over fremgang og send automatiske rapporter fra systemet.

Dette er litt nytt for oss enda og fremdeles under testing, men så langt ser det svært lovende ut. Kan knyttes sammen med nettbutikk. 

Fant du ikke det du lette etter?

Vi kan tilpasse nettstedet til dine behov. Send oss en forespørsel via vårt nettbaserte skjema, så tar vi en vurdering og gir deg en rask tilbakemelding på om vi kan samarbeide på ditt nye nettsted.

Hvis vi aksepterer din forespørsel, vil du motta et forretningsforslag fra oss basert på dine ønsker og behov.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med ekomloven.

Ved at du fortsetter å bruke Basetribe.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Alle rettigheter © Basetribe AS